Un últim espai abans de les vacances

 

SALA AIRE

Avui us volem presentar la sala Aire de Gea, un dels espais grupals. Aquesta va ser la sala més difícil de configurar quan decidíem fer les divisions dels despatxos. La sala disposa de dos espais, una saleta vora la porta que dona al pati i un espai més ampli.

Pensàvem en fer-hi un despatx però per accedir-hi havíem de travessar la sala grupal i ens quedava bastant limitat, així que vam decidir convertir-ho en un vestuari i espai d’emmagatzematge de coixins, material d’arterapia, el material de ioga... sí, fem ioga a GEA!

La sala Aire és la que acull tots els dilluns a la tarda en Dani Villas, el professor de ioga iyengar, on la sala es converteix en un espai ple de màrfegues, totxos i mantes per a fer la pràctica i qui passa a prop podrà escoltar les indicacions d’en Dani.

Volem que GEA tingui espais per atendre el cos, ja que, gràcies a aquest podem observar i notar els nostres bloquejos, podem detectar les nostres emocions... atendre el cos igual que ho fem amb la ment permet tenir més consciència de nosaltres mateixes.

Aquest proper curs oferirem una altra proposta corporal a càrrec de la psicòloga i terapeuta Gestalt Paola Prats, “Moviment Conscient”, una sèrie de tallers de moviment dirigides al treball personal i d’autoconeixement a través del moviment i l’expressió corporal. El treball serà a partir de la improvisació guiada que us conduirà a un viatge intern a través de la música i el moviment. Podeu contactar amb nosaltres si voleu més informació.

A la sala Aire també hi fem els grups terapèutics com a la sala Foc! És una sala molt tranquil·la ja que no s’escolten els cotxes i també més fresqueta a l’estiu, per això també hi fem reunions amb l’equip GEA. A vegades hi anem a fer descàrregues de ràbia, tenim una pilota que pesa uns quants quilos que si la tires contra el terra facilita contactar amb l’enfado i expressar aquesta emoció!!

 Encara l’estem configurant, fa poquet hi vam posar una cortina, uns penjadors, un banc per seure a la zona del vestuari i properament la vestirem amb un quadre a la paret.

Esperem que aquesta sala aculli cada vegada a més persones i, qui sap, potser properament serà un espai formatiu!!

A la web tens moltes fotos dels espais de GEA, entra i fes el xafarder tan com vulguis i si necessites contactar amb nosaltres pel què necessitis ens pots escriure al mail info@geapsicologia.com, o trucar al telèfon 972 96 68 14 o a travé del formulari de contacte.

 
Equip GEA Psicologia