Més elements de GEA

 

Hem estat uns dies de “mini vacances”. Un petit respir aprofitant la revetlla i el pont per a poder descansar, i més o menys, desconnectar.

Esperem que hàgiu pogut gaudir d’aquests dies de la millor manera que hàgiu trobat. Al nostre Instagram heu pogut trobar una petita recepta per aquests dies, esperem que us hagi ressonat.

Tornem a la rutina tot esperant el període de vacances. Tots i totes a l’equip anirem agafant vacances en un o altre moment de l’estiu. És un moment de parar, reflexionar i recarregar energia per al nou curs.

Avui us volem continuar presentant alguns espais de GEA Psicologia com ja vam fer en anteriors escrits parlant de les sales d’en Sergio i la Natàlia o la sala foc de teràpies grupals i supervisió.

Avui és el torn de dos dels petits grans espais de GEA, la sala Aigua i la sala Terra.

La sala Terra

Aquesta és la sala més petita de GEA Psicologia però no per això la menys cuidada o acollidora. Hem intentat crear un espai adient i càlid, amb motiu de l’element terra. Els colors són suaus, tenim un gran llum led que il·lumina un quadre d’un bosc que ens agrada molt ja que ens transporta a espais oberts i de desconnexió, com si caminéssim per qualsevol indret que ens evoqui calma.

En aquesta sala hi treballen col·laboradors i col·laboradores fent les seves teràpies individuals i també la nostra osteòpata, la Núria per això també compta amb una llitera on fer teràpies corporals.

Sobretot hi treballen en Roberto i la Laia. Dos de les persones que col·laboren en aquest projecte i que li donen vida a la sala terra.

Pels que encara no coneixeu l’espai, és una sala on les olors sempre estan presents. Els incensos i essències que solen utilitzar impregnen l’espai amb aromes que conviden a la introspecció i al treball psico-terapèutic.

Tampoc és estrany escoltar música que prové de dins quan hi treballen i que fan enriquir encara més el treball d’acompanyament que realitzen.

Cadascuna de les persones que hi treballa pot fer-se seu l’espai aportant elements que parlin d’ells i que vesteixen la sala Terra de tot allò que els fa sentir com a casa, i que els permet treballar acompanyant a les persones que veuen de la manera més humana, càlida i sempre professional. Un gust transportar-se a paratges somiats estant dins d’aquest espai.

La sala Aigua

L’altre espai que avui us presentem és aquesta segona sala corresponent a l’element aigua.

A l’igual que amb la sala Terra, aquest és un espai utilitzat per vàries persones que col·laboren amb GEA Psicologia. En aquest cas, sobretot la viuen i fan servir en Paul i en Miquel, entre d’altres.

Aquí es respira vida, joc i la mateixa calidesa que en la resta d’espais que conformen el centre. A dins s’hi acompanya a persones en teràpia individual, adolescents i joves, infants i famílies.

El joc hi és molt present, també les olors a pintures, ceres, fulls i colors a dojo. No és estrany escoltar a través de la porta com hi ha riures de totes les edats i ens sembla molt reconfortant que s’hi donin aquests moments.

Són dos de les sales amb més dinamisme i continu canvi que tenim. Les tenim molt presents a l’hora de decorar-les, cuidar-les i dona’ls-hi vida gràcies a totes les persones que hi treballen acompanyant processos.

Esperem que lesvulgueu conèixer en algun moment, hi sereu tots i totes benvingudes!

Si voleu saber més del que s’hi fa podeu seguir-nos per les xarxes socials o entrar a la nostra web www.geapsicologia.com i donar-hi una ullada!

Feliç tornada a la rutina desprès d’aquests dies de festa (per a qui així ho hagi volgut i pogut fer) o pel que s’hagi donat, tot és possible i benvingut!

Us llegim

 
Equip GEA Psicologia