Sergio Beltran

Deixar-me ser qui sóc, no enganxar-me als desitjos dels demés i poder realment atendre allò què necessito m’ajuden a dirigir-me cap a la direcció que necessito per tal de desenvolupar-me com a persona.

És treballant des de la Gestalt on em sento còmode i on puc oferir el meu potencial com a terapeuta per acompanyar els processos de canvi de les persones que atenc.

Per a mi és una actitud i forma de concebre la vida des d’un lloc que em permet atendre i prendre consciència de mi mateix atenent-me mentre atenc i poder crear relacions d’ajuda que portin cap a estats saludables tan per a mi com a per a qui tingui davant en consulta.

Perquè GEA Psicologia?

Després de varis anys formant part d’un grup de professionals en el centre i escola on m’havia format com a terapeuta Gestalt vaig començar a tenir la necessitat de crear el meu propi espai per seguir creixent. Això em porta a començar a compartir les meves inquietuds amb altres companyes que també se’ls mou quelcom semblant i, junt amb la Cristina Gubau, decidim obrir un petit despatx a Blanes on començar a posar en marxa un projecte propi d’atenció psico-terapèutica al 2014.

Des de llavors, el sentiment de voler dirigir un espai més gran, on poder oferir treballs també en format grupal, on poder compartir experiències amb altres companyes de professió i sobretot, on poder desenvolupar la idea interna de salut integral que tinc, em porten a voler engegar un nou projecte, aquest cop a Girona, on em sento fortament vinculat.

Aquest desig, junt amb la necessitat de sentir que tinc un espai on desenvolupar la meva professió tot sentint-me com a casa, em porten a buscar sinergies amb la Cristina, Marta i Natàlia per crear quelcom junts i creem GEA Psicologia.

Formació

  • Llicenciat en Psicologia (2006) nº col. 18928 i Terapeuta Gestalt (2012) per l’EGGi.

  • Posgrau en Intervenció en violència de gènere i familiar per l’UdG (2006).

  • 1º nivell d’Axiometria en el Test de Valors PV Hartman (2009) i format en Psicologia Integrativa pel programa SAT de Claudio Naranjo.

  • Posgrau en Análisis del proceso Grupal per Paco Peñarrubia a l’EMTG de Madrid (2017) i format en diversos cursos sobre teràpia de parella i sexualitat des de la vessant gestàltica integrativa i en diversitat sexo-afectiva i Psicologia LGTB pel COPM.