Ben tornats! Reprenem els escrits al blog de GEA

 

Repassant el nostre blog hem pogut evidenciar el que ja suposàvem que ens passaria, fa mesos que no podem dedicar-nos a continuar amb la tasca d’escriure sobre temes que poden ser d’interès a nivell terapèutic i reflexiu.

Hem escrit temps enrere sobre emocions com la por, la frustració, la dignitat en allò mediocre, la parella, l’identitat sexual i de gènere...

Aspectes que segueixen estant molt presents, com tants altres i dels quals seguirem parlant.

Mateix projecte, noves instal.lacions.

Des de que vam anar tornant a la presencialitat en les sessions ha estat tot un període d’anar recol·locant-nos i reemprendre el projecte que resulta GEA Psicologia.

Si feu una ullada a la nostra web podreu anar veient que no hem estat parades, des de Gener de 2021 vam iniciar un nou projecte canviant d’espai les nostres instal·lacions i fent-nos un centre més gran on poder encabir altres professionals col·laboradors i sobretot, espais grupals terapèutics i integratius.

Just el dia 4 d’Abril d’aquest any hem complert 4 anys de projecte comú i estem ben contentes i satisfetes de com estem funcionant. L’espai respon a aquells valors que ens sostenen com a equip (calidesa, humanitat, intimitat, professionalitat) i a l’hora, ens dona la possibilitat d’encabir altres espais i col·laboracions amb professionals (espais de supervisió, atenció al cos, etc).

Noves propostes.

Aquest últim any hem posat molt d’èmfasi en crear espais grupals terapèutics varis. Ho considerem vital per enfortir els processos individuals de teràpia i un complement necessari per aprofundir en aquells aspectes que volem revisar per tal d’esdevenir persones amb major salut psico-emocional i física.

D’aquesta forma, hem creat diferents grups terapèutics mixtes, grups de dones, d’homes, de joves, d’adolescents i hem realitzat el segon treball residencial o stage de GEA Psicologia per treballar, en aquesta ocasió, les figures parentals.

Ja veieu que tot i no poder anar actualitzant el nostre blog, les persones que conformem GEA seguim al peu del canó oferint tots aquells espais que puguin facilitar l’acompanyament i la relació d’ajuda.

Hi tornem…

Com abans comentàvem, ha arribat el moment de reemprendre aquesta tasca d’escriure al nostre blog. Creiem que es un espai on poder tafanejar, reflexionar i, perquè no, nodrir-nos de l’experiència de compartir coneixements, conceptes, vivències i espais.

En aquest nou període anirem compartint amb tots vosaltres les nostres inquietuds i reflexions com hem fet fins ara, i també us presentarem les nostres propostes i les reflexions del nostre equip de col·laboradors i col·laboradores. Un espai on anar creixent tot compartint-nos com a forma d’apropar-nos a qui ho desitja i/o necessiti d’altres maneres.

Un gust tornar a ser aquí presents, ben tornats!!!


 
Equip GEA Psicologia