Portes Obertes GEA 2018

UN DIA PER VENIR A DESCOBRIR MÉS DE TU…

Portes obertes GEA Psicologia i teràpia Girona (10 Novembre 2018)

Portes obertes GEA Psicologia i teràpia Girona (10 Novembre 2018)

A les 9:30 am, començarem amb la presentació de l’equip, de les diferents propostes alternatives que anirem desplegant al llarg de l’any i dels col.laboradors que participaran de GEA oferint acupuntura, yoga, constel.lacions sistèmiques... 

Pots apuntar-te a les diferents activitats a través d’aquest formulari. Ens ajudarà a planificar els espais. Us esperem el dia 10 de novembre als espais de GEA!

10:30 AM

Presentació _ Cercle de lectura: En clau de Gestalt

Obert a tothom interessat/interessada en crear i assistir a un espai de reunió on compartir textos, llibres i coneixements de la Terapia Gestalt i d’altres disciplines afins i integratives.

Taller de moviment _ Gaudir i conèixer el nostre cos

Et proposo venir a moure el cos, ballar, expressar i atendre’l, a conèixer-te una mica més des del joc i la música!!! Vine amb roba còmoda

12:00 AM

Presentació _ Tinc un diagnóstic, i ara què?

Espai on poder debatre sobre els dubtes, esperances i neguits que van associats a rebre un diagnóstic psicopatológic, amb la idea de crear un grup d’acompanyament i crítica.

Taller _ El treball en Parella

Com t'escolto i com m'escolto són aspectes molt importants, en aquest taller volem fer un petit tast sobre el treball d'aquest aspecte en la Teràpia de Parella. Per assistir no cal tenir parella, ni venir en parella.

15:00 PM

Presentació _ Les Tietes

No ser mare, ja sigui per decisió pròpia o per circumstàncies vitals, comporta pressió social, pèrdues de projeccions de futur així com també en proveeix de guanys.

En aquest grup, que tenim previst iniciar el Gener del 2019, volem treballar aquests i altres aspectes que giren al voltant de ser dona i no ser mare.

Taller _ “Trobant-nos” Espai d’homes inclusius en relació

Taller inicial de l’espai dirigit a homes de qualsevol identitat, orientació sexual i de gènere on es presentaran diferents propostes de treball per a aquest grup regular.

Un lloc on sentir-se acompanyat entre homes i autoconèixer-se.

16:30 PM

Presentació _ Donem veu als Adolescents!

Una proposta de treball grupal amb els adolescents per acompanyar-los en els seus canvis, en les relacions, en la construcció de la seva identitat...

Taller _ Revolucionaries! Dones autoenamorades

Taller inicial de l’espai dirigit a redescobrir la nostra feminitat, on decidir quina dona vull ser i, sobretot, decidir ser-ho per a nosaltres mateixes. Amb el propòsit de crear un grup regular on acompanyar-nos entre dones i reconèixer’ns.