Per què ens diem GEA?

Trobar el nostre nom, el nom del projecte que hem creat ha sigut el nostre primer repte com a equip: que ens representi als quatre, que contingui  l’esperit del projecte, que sigui fàcil de recordar i que ens agradi. Quatre elements que va resultar difícil de combinar.

Per a trobar el nostre nom cadascú va escriure una llista amb noms que li agradaven i els vàrem compartir.

El primer que vàrem escollir va ser Ànima, però el nom ja estava agafat.

a continuació vàrem decantar-nos per Setinama, la combinació de les nostres primeres síl·labes (afegir el tema de SETI ocupar un lloc i nama de namaste ), però ens vàrem trobar que el dèiem malament … pel que el vàrem descartar.

Vàrem tornar a les llistes, ens agradava la idea d’un nom amb referències espirituals, ritualista, i amb l’ànim de referenciar-nos als nostres orígens vàrem anar a buscar divinitats greco-romanes. I va ser així com els 4 vàrem coincidir amb GEA, la segona divinitat creada en la mitologia grega, representa la mare terra i la seva fertilitat. Amb les seves sigles podem escriure Gestalt Espai d’Acompanyament.

I poc a poc, igual que les peces d’un puzzle, totes les peces varen anar encaixant… GEA, la mare terra, on hi ha els 4 elements bàsics ( els  i les que heu estat al nostre centre haureu vist que a l’entrada tenim una safata amb els 4 elements bàsics: terra, aigua, foc i aire ), 4 elements bàsics, com nosaltres, que som 4, un nom que ens permet comunicar que som gestàltics i que t’acompanyem en el teu procés personal.