Et convido a la jornada de portes obertes de GEA Psicologia

L’altre dia vaig anar a veure a la iaia Maria... com sempre, m’explicava coses de la seva vida, el seu passat, que ara se sent sola... quan parlem d’aquestes coses em poso trista i penso que ha de ser molt dur arribar fins als 95 anys, que ja ha viscut de tot aquesta dona... 
Se’m va ocórrer preguntar-li que quina música li agradava escoltar i em va contestar que els pasodobles!!!! A mi la música em fa connectar amb mi mateixa i quan ballo puc moure el meu cos i deixo espai a les meves emocions! 
Li vaig posar un pasodoble... i la iaia que estava al sofà arraulida es va aixecar d’un bot i va començar a ballar sola pel menjador... M’emociono quan ho escric... va tancar els ulls i ves a saber a quin lloc del seu passat va anar a parar però la vaig veure feliç, movia el seu cos, Somreia, tancava els ulls mentre tararejava la cançó... i em vaig aixecar i vam ballar juntes!!!

Demà fem la jornada de portes obertes a GEA Psicologia, una servidora farà un taller de moviment, per connectar amb el cos, amb l’alegria de ser qui som, de compartir... és igual que tinguis 20 o 95 anys!!! la iaia Maria m’ensenya que no importa l’edat i que hi segueixen havent moments màgics!!!
I tu, vindràs a moure’t????

Jornada portes obertes Novembre 2018

45872905_10156848894213588_8387326188485345280_n.jpg
IMG_4556.JPG
ActivitatsNatalia Gallart